Welkom op de website van autoverhuur-algarve.com

 

Autoverhuur - Algarve, de gemakkelijke manier om een auto te huren. Voordelige auto's in alle klassen van een gevestigd Portugees autoverhuur bedrijf.  Personenauto's, jeeps en minibussen. Boek bij Autoverhuur - Algarve en Uw vakantie is perfect

 

Direkte, Goedkope Autoverhuur

 

Autoverhuur - Algarve  biedt een grote keus huurauto's, met de beste prijzen aan, voor Uw vakantie in Portugal. Leest U deze pagina voor topaanbiedingen en korting.

 

HOME

PRIJZEN VOORWAARDEN INFO&RESERVEREN
 

Algemene Voorwaarden

 

Zorgvuldig lezen a.u.b.

 

PRIJZEN

De aangegeven prijzen zijn weekprijzen en gelden vanaf het tijdstip van ontvangst tot hetzelfde tijdstip op de zevende dag.

3 dagen huurprijs = 50% van de weekprijs.

4 - 6 dagen = per dag 1/3 van de 3 dagenprijs.
Meer als 7 dagen = per dag 1/7 van de weekprijs.
De minimumhuurperiode is 3 dagen.

Bij huurperioden die in 2 maanden vallen worden worden de dagen dientengevolge berekend.

Alle prijzen zijn inclusief onbegrensde km in Portugal, cascoverzekering met E.R., B.T.W. en op aanvraag een medebestuurder en kinderzitje.
Geen verborgen kosten voor belangrijke extra's.
De totale huursom en waarborg dienen bij de aflevering van de huurwagen voldaan te worden.

Voor reizen naar Spanje heeft U een groene kaart en zekerheidsstelling van onze verzekering nodig; Dit geldt voor de gehele huurtijd en dient van tevoren te worden aangevraagd, de kosten hiervan bedragen Euro 50,-. 

ONGEVALLEN EN SCHADECLAIMS

Bij een ongeval, diefstal of andere schades die tot een schadeclaim leiden bent U verplicht om een politieverklaring met rapportnummer te verkrijgen en dat onverwijld bij Yor Car Hire in te leveren. Zonder deze verklaring vergoedt de verzekering niet.  Wij helpen U met raad en daad. Bij autoschade zonder politierapport met rapportnummer moet U voor de schade opkomen. Contactnummers van Yor Car Hire vind Uw in de autopapieren.

AANBETALING

Geen aanbetaling bij reservering te voldoen.

Een waarborg de hoogte van het E.R is te betalen bij de aflevering van de auto, wordt bij correcte inlevering ( schadevrij, op tijd, etc.) gerestitueerd. Dit moet met een creditcardslip als zekerheid voldaan worden.

EIGEN RISICO

De hoogte van het E.R. vindt U o.a. in de tabel. Door vrijwillig een hogere verzekeringspremie te betalen of zekerheid d.m.v. uw creditcard, vervalt het E.R.
 
Groep A,                              =   350,- Euro      afkoop E.R. =  6,00 Euro/dag
Groep  B, C, D                     =   400,- Euro      afkoop E.R. =  6,00 Euro/dag
Groep E, F, G,                     =   600,- Euro      afkoop E.R .=  7,00 Euro/dag
Groep I, G1, H                     =   700,- Euro      afkoop E.R. = 10,00 Euro/dag
Groep H1, J, J1, L, R            =   700,- Euro      afkoop E.R. = 10,00 Euro/dag
 
Hieronder vind u de prijzen voor Persoonlijke Ongevalverzekering (PAI):
 
PAI (Personal Accident Insurance) plus 4 Euro / dag
 
Super CDW  = afkoop E.R.+ PAI
 
U regelt de afkoop E.R. en/of PAI met onze vertegenwoordiger bij aflevering van uw auto.
Deze uitsluiting van het E.R. betreft geen banden, ramen, sloten alsook beschadigingen door te hoge snelheid of grove nalatigheid. De verzekergingsdekking vervalt bij rijden onder invloed van alcohol of drugs.

AFLEVERING VAN DE AUTO

Op de luchthaven van Faro wordt U opgewacht door onze vertegenwoordiger, die U na het volledig invullen van het huurcontract Uw auto zal overhandigen.Aflevering bij het hotel is zonder meerprijs ook mogelijk. We doen ons best om ons aan de afgesproken tijd van aflevering te houden. Niettemin kunnen kleine vertragingen niet altijd voorkomen worden.

INLEVERING VAN DE AUTO

Op de luchthaven van Faro stalt U de auto op de parkeerplaats en controleert U daar samen met onze vertegenwoordiger de auto. Houdt er rekening mee dat hiermee een bepaalde tijd gemoeid is. Zolang de wagen niet is ingenomen, bent U nog verantwoordelijk voor de auto. Bij bezorging aan het hotel, bespreekt U de teruggave met onze vertegenwoordiger bij aflevering.

AUTOCATEGORIEňN

Reserveringen voor auto's gelden alleen voor prijsgroepen, niet voor bepaalde type's, waarbij echter uw wensen zoveel mogelijk in aanmerking worden genomen. Is een wagen ondanks reservering niet beschikbaar, behouden wij ons het recht voor om U een gelijkwaardige of betere auto voor dezelfde prijs aan te bieden. De keuzemogelijkheid uit onze aangeboden wagens is groot, heeft U niettermin speciale modelwensen, ziin wij ten alle tijde bereid die voor U te vervullen, door bij een andere firma te huren. Deze zijn in de regel duurder, maar wij willen U graag een aanbod voorleggen.

MINIMUMLEEFTIJD

De bestuurder dient minimaal 23 jaar te zijn.

                                         BABY / KINDERZITJE  (ZONDER MEERPRIJS)

Kinderzitjes, naar voren gericht, zijn in 2 leeftijdsgroepen ter beschikking. Voor een leeftijd tot 3 of tot 5 jaar.

 

Volledige inzet, beste service voor U!  Wij streven ernaar om U als tevreden klant weer te zien en dat U ons aanbeveelt aan anderen.

Niemand is perfect, ook wij niet.
Heeft U op-of aanmerkingen voor een betere service, laat het ons dan weten, zo mogelijk nog tijdens Uw verblijf in Portugal.

 

BOEK NU

 
ONS STANDAARDPAKKET HOUDT IN:  
 
C.D.W. Verzekering met eigen risico (als casco in Nederland)
I.V.A. (B.T.W.)
Af-/Inlevering op luchthaven of accomodatie
Een tweede bestuurder
Kinderzitje, wanneer aangevraagd
Onbegrensde km in Portugal

Dat houdt alles in wat U nodig heeft om te rijden

 
Op aanvraag mogelijk:
Geen eigen risico  (in Portugal "super CDW" ) 
Meerdere bestuurders.  
Verzekering voor Spanje.
Deze extra's kunnen bij aflevering met de vertegenwoordiger geregeld worden.

Een borg van 50,00 Euro wordt bij correcte inlevering van de wagen gerestitueerd. De verzekering kent een eigen risico (zie de website).   

Bij contante betaling van de autohuur dienen de 50,00 Euro en een aanbetaling van het eigen risico voldaan te worden.
Wanneer U per creditcard betaalt verlangen wij een extra cardslip als zekerheid voor het bedrag van de borg en eigen risico. Deze wordt alleen verzilverd bij een verzekeringsclaim. Normaal betaalt U geen van beide. Na beŽindiging van het huurcontract krijgt U de slip terug (a.u.b. direct vernietigen).  
 
GEEN AANBETALING BIJ RESERVERING PER INTERNET
De huurprijs is inclusief onbeperkte km. in Portugal. In het geval dat U naar Spanje rijden wilt, dient U een borg achter te laten en een groene verzekeringskaart van onze verzekeringsmaatschappij aan te vragen. De kosten hiervan bedragen 50,00 Euro.

In geval van een ongeval, inbraak of andere beschadigingen moet U voor aanspraak op de verzekering, de politie roepen, om een politierapport met schadenummer te verkrijgen. Dit dient dan onverwijld bij de hoofdvestiging ingeleverd te worden. Neem a.u.b. bij eventuele moeilijkheden telefonisch contact op met ons kantoor. Wij zullen U met raad en daad terzijde staan.

Wij bedanken U hierbij dat U voor onze verhuurmaatschappij heeft gekozen en wensen U een aangenaam verblijf in Portugal

 

Voor accomodatie en informatie:

 

Algarveluz

 

INFORMATIE EN BOEKINGEN  

Gebruik a.u.b. het formulier van deze website, daar dit met voorrang behandeld wordt. Op deze manier ontvangen wij alle benodigde informatie voor een snelle afhandeling.

Indien U het formulier niet ziet, ga dan op deze pagina iets verder naar beneden.

De prijzen op deze website zijn geldig ten tijde van de boeking.

De kleine lettertjes                                                                                                                              

Deze website geeft alleen richtlijnen en geen vast verdrag. De op deze website aangegeven prijzen zijn van toepassing ten tijde van boeking en kunnen van tijd tot tijd veranderen. Bevestiging van de details verneemt U bij de aflevering van de wagen. U kunt dan alsnog zonder annuleringskosten van het contract afzien.
 

BOEK NU